Køb direkte fra danske

passionerede virksomheder.

Kreative mennesker der bekymre

sig om dig, kvalitet og håndværk.

Vi vil skabe et bedre samfund.

Vi støtter social ansvarlighed.

 

VELKOMMEN TIL BYPASZ.

Danmarks største online salgsfællesskab med masser af produkter og services til både forbrugere og virksomheder.

Her handler du kun med rigtige danske virksomheder og butikker.
Du kan altid se hvilken virksomhed/butik salgsemnet kommer fra.
Du kan altid se hvem der står bag virksomheden/butikken.
Fuld gennemsigtighed er din garanti.

En helt ny måde for forbrugerne at handle online. Vi bypasz’er alle kendte salgskanaler. Som forbruger handler du direkte uden om de dyre mellemled. Køb fra mange forskellige virksomheder et samlet sted og betal kun en gang, et sted

BYPASZ er dit nye Tera market - et open source salgsfællesskab hvor alle danske virksomheder og butikker er velkomne.

Mere end 10 signifikante fordele ved at handle på BYPASZ.

Kæmpe udvalg af produkter og services

Støt social ansvarlighed

Bypasz de dyre mellemled

Danmarks bedste levering

Uanset hvor du er fra alle enheder

Modtag eksklusive tilbud

Et klik køb - yderst enkelt

Direkte dialog med opfinderne

Giv og se vurderinger

Unik spotlight søgning

BLIV INSPIRERET

Kæmpe udvalg af produkter og services. Fødevarer, fysiske og virtuelle produkter, Special butikker med alt hvad hjertet begærer. Og meget, meget mere. Kun fantasien kan sætte grænser.

Når du handler på BYPASZ støtter du samtidig social ansvarlighed - en signifikant del af vores fælles ressourcer går til at hjælpe personer på kanten af arbejdsmarkedet ind på arbejdsmarkedet igen.

De absolutte bedste priser, fordi vi bypass’er alle de ekstreme dyre mellemled. Køb direkte fra kilden. Derved kan vi skabe vækst for de danske virksomheder og butikker. Og ikke mindst skabe mange nye danske arbejdspladser.

Danmarks bedste forsendelse og returnering fra flere virksomheder. Fordi vi sammen har en enorm stor styrke og vi derved ønsker at servicere forbrugerne.

Adgang 24/7 fra alle typer af enheder. Fordi vi ønsker at forbrugerne kan handle et stort udvalg af nye og innovative produkter og services samlet på et sted, når de har tid og lyst. 

Modtag eksklusive tilbud i form af rabat kuponer og værdi vouchers. Gå på opdagelse på outletmarkedspladsen. Et unikt sted for value hunters med ekstra billige produkter og services.  

Oplev enkelthed og bekvemlighed - læg alt i én indkøbskurv - betal et sted. Anvend autoudfyld knappen og du skal hverken indtaste navn, adresse og kreditkort oplysninger.

Mulighed for direkte dialog med danske vækst virksomheder ejere og iværksættere. Spørg om hvad du har lyst til og bliv inspireret.
(kommer snart)

Giv og se vurderinger og kommentar af bådevirksomheder, produkter og services til gavn for andre forbrugere og for virksomhederne.

Unik spotlight søgning - søger du efter løsninger, søger du på alle markedspladser blandt alle produkter og services. Oplev det og bliv imponeret.