Velkommen til Danmarks største salgsfællesskab for danske virksomheder og butikker.

LÆS VENLIDST DENNE SIDE FØR DU GÅR I GANG

Vi har kun et ønske, at hjælpe dig med at øge dit salg :-)

En freemium salgsfællesskab med masser af hjælp og services.

NO CURE, NO PAY

LAD OS SAMMEN ÆNDRE DEN DANSKE ONLINE HANDEL TIL GAVN FOR FORBRUGERNE OG VIRKSOMHEDERNE

 
Bliv en aktiv del af en succes
med enorm stor nyhedsværdi og additionalitet,
som med minimal risiko vil skabe succes for alle deltagende
virksomheder, partnere, forbrugere og samfundet.

BYPASZ er et online salgsfællesskab hvor ideen er, at hvis vi er mange der deles om de dyre online omkostninger og de mange købelystne online kunder, så kan salgsfællesskabet løfte og udføre de tunge og komplicerede opgaver automatisk, derved kan I som virksomheder eller butikker koncentrere Jer om det i er/skal være gode til. 

En deleøkonomisk platform der gør det til verdens billigste salgskanal og som i fællesskab vil give os en enorm stor styrke og magt.

Alle deltagende virksomheder vil opleve en signifikant billigere salgskanal
end tidligere set. Alle vil opleve stor indtjening og forretningsmæssig fleksibilitet.

 

Vores grundlæggende princip: Pick and choose.

Jo tidligere du er med og større bidrag du yder, des flere fordele.
Du vælger selv hvor stor en indtjening og hvor store omkostninger du ønsker. 

 

Du kan downloade en 3 siders introduktion ved at trykke her.

 

Hvis du trykker på knappen KOM IGANG og herefter trykker på START kan du læse om betingelserne og se "pick and choose" modellen..

Du er meget velkommen til at skrive til support@bypasz.dk, så kan vi sende mere materiale, tage et uformelt SKYPE møde eller afholde et uformelt personligt møde. Du bestemmer :-)

Du kan også ringe på xx xx xx xx - er vi ikke tilgængelig, så kan du ligge en besked og vi ringer tilbage.

Er du SoMe typen kan du kontakte os på Facebook Messenger.
Scan koden med din smartphone.

Mere end 22 signifikante fordele ved at deltage i salgsfællesskabet.

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gratis adgang til salg

Gratis adgang til masser af forbrugere

Mulighed for gratis bankkonto og kreditkort

Ingen garanti stillelser

Ingen udgifter før salgsindtægter

Maksimering af indtægter

Gratis virksomheds website

Direkte salg til forbrugere

Vi arbejder på fælles levering og retuneringssystem

Vi arbejder med tilbud om fælles plug-lager

Iværksætter til iværksætter mentorordning

Fælles sikker betalings gateway

Big data deling med aktivitets muligheder

Direkte dialog med forbrugerne

Hurtig response fra forbrugerne

Opmærksomhed / kendskab via vores fælles styrke

Enorm trafik via det bredde udbud

Fælles engagement system

Mulighed for at koble sig på en blockbuster

Fælles forbruger database

Mød investore + crowd funding

Personlig hjælp via vores bypasz service

BLIV INSPIRERET

FREE TO START SALE.

Det er gratis at sætte sine salgsemner til salg på markedspladsen. Vi vil gerne hjælpe alle danske virksomheder og butikker igang med online salg.

REACH OUT, GET CUSTOMERS

Alle der sælger på BYPASZ hjælper med at promovere egne salgsemner og dermed BYPASZ på de sociale medier til gavne for alle i salgsfællesskabet.

FREE ACCESS TO FINANCIEL ADVICE.

Vi har lavet en fælles aftale med Vestjysk Bank. Som medlem af salgsfællesskabet vil du blive kontaktet og få et tilbud. Det er alene op til dig og Vestjysk Bank om I ønsker et samarbejde.

NO GURANTEES

På vegne af alle i salgsfællesskabet har vi lavet fælles aftaler med alle vore partner og dermed forhandlet os frem til at ingen skal stille garantier.

NO CURE, NO PAY.

Det er gratis at sætte sine salgsemner til salg på BYPASZ. Når et salg foretages, tager BYPASZ et symbolsk gebyr i forbindelse med at pengene overføres. Det gør vi fordi vi ved at likviditet er altafgørende for overlevelse. 

THE WORLD'S LOWEST SALES FEE

Tjen op til 40 % mere eller fasthold indtjeningen og øg salget ved at sænke prisen med op til 30% i forhold til kendte salgskanaler. Pick and choose. Du vælger selv hvor stor en indtjening og hvor store omkostninger du ønsker. Jo tidligere du er med og større bidrag du yder, des flere fordele.

FREE COMPANY WEBSHOP.

Alle som deltager i salgsfællesskabet får tildelt en gratis virksomheds webshop på selve BYPASZ. Fra denne side kan i selv promovere jeres egen virksomhed og egne salgsemner via de integrerede social media links. Desuden kan du linke til egen webside/webshop uden for BYPASZ.

BEAT THE SALES SYSTEM

Du får gratis adgang til direkte salg til forbrugerne og derved undgå de dyre salgs mellemled eller dyre webshops. Du bypasz'er hermed alle kendte salgskanaler.

BEAT THE SHIPPING SYSTEM.

Vi ønsker at introducere det bedste og billigste fælles leverings og returneringssystem til gavn for online sælger og køber.

Så snart vi har en tilpas mængde leveringer, vil vi udarbejde en fælles aftale.

DISTRIBUTED WAREHOUSING.

Vi ønsker at introducere det bedste og billigste fælles lagerings og plukke system til gavn for online sælger og køber.

Introduceres så snart vi er over kritisk masse i salgsfællesskabet.

THE FIRST PEER TO PEER MENTORING.

Vi ved om nogen, hvor svært det er, at være iværksætter og mindre virksomhedsejer. Derfor tilbyder alle i salgsfællesskabet sig som mentor. Med fælles viden kommer man længst og ikke mindst, undgå faldgrupper.

SECURE PAYMENTS.

På vegne at salgsfællesskabet har vi lavet en fælles aftale med markeds bedste betalings gateway og indløser til gavn for alle sælgende virksomheder.

COMPLICATED ?   WE DO IT FOR YOU.

Vi ved om nogen, hvor svært det er at analyserer alle de data man opsamler. Men vi ved også hvor givtig og indbringende BIG DATA kan være. Derfor analyserer vi alle data for dig og tilpasser/udvikler BYPASZ. Er der noget du kan gøre, giver vi dig besked.

BECOME ATTRACTIVE.

Få hurtig og direkte response fra forbrugerne. Det at kommunikerer direkte med forbrugerne betyder mere og mere. Både for forbrugerne og for virksomhederne. Derfor implementerer vi snarligt en direkte besked funktion. Hvor forbrugerne kan login og skrive direkte til virksomhederne og I kan svarer tilbage.

BECOME RESPONSIVE

For forbrugerne betyder det meget at kunne se vurderinger og kommentar fra andre forbrugere. Derfor har vi selvfølgelig et vurderings og kommentar system med hurtig respons fra forbrugere.

BE VISIBLE.

Opmærksomhed og kendskab er altafgørende for at tiltrække mange købelystne forbrugere. Derfor har alle der deltager i fællesskabet en forpligtigelse til at promoverer sig selv og egne salgsemner på de sociale medier. Du kan gøre det via de indbyggede social media knapper.

TRAFFIC YOU SALES ITEMS

At få meget trafik er altafgørende for salg. Jo flere virksomheder og butikker vi er samlet, jo mere trafik, jo mere salg til den enkelte. Jo flere der sælger i den samme kategori, jo mere trafik. Man skal ikke være bange for at andre sælger i samme kategori som en selv. Jo flere der gør det jo flere forbrugere kan tiltrækkes og øge ens eget salg.

ENGAGE YOU CUSTOMERS.

At have engagerede kunder er altafgørende. Derfor har du mulighed for at aktiverer forskellige ekstra services. Du kan eksempelvis aktiverer en masse forbrugere ved at udsende værdi vouchere eller rabat kuponer via vores fælles engagement system..

BOOST YOU SALES

Syntes du at dit salg kunne trænge til et boost, så har du en unik mulighed for at koble dit salgsemne på en blockbuster. Ved at være mange i et salgsfællesskab har vi netop denne unikke mulighed. Systemet ved hvad der sælges og besøges mest - ønsker du et boost kan du blive vist når forbrugerne kigger på et blockbuster salgsemner.

COMMON USER DATABASE.

Du får mulighed for at aktiverer forskellige ekstra services. Ved at være mange sammen i et salgsfællesskab, får vi også en kæmpe fælles forbruger database som vi alle kan aktiverer efter behov.

MEET INVESTORS

Til tider kan man have behov for at få tilført kapital. På sigt arbejder vi på at du kan møde investorer på BYPASZ. Herunder planlægger vi at tilbyde alle deltagende virksomheder og butikker mulighed for crowd funding.

DO YOU KNOW BETTER OR GET PERSONAL HELP.

Er du en af dem der altid ved bedre? Så står vi gerne til personlig disposition og tager en uforpligtende dialog med dig :-)   Har du brug for personlig hjælp - hjælper vi dig gerne.