Klinatur

Støvreduktion der dur.

Klinatur Støvfanger Gulvvask er et miljøvenligt naturprodukt, der kan anvendes på alle typer gulvbelægning. Indeholder et specielt coatingsystem der reducerer støvet med op til 90%

Indeklima

Om virksomheden :

Klinatur er en serie af rengørings- og plejeprodukter, der er udviklet for at reducere mængden af støvpartikler i luften til glæde for bl.a. allergikere og astmatikere eller for dig der blot ønsker et mere rent hjem..

Klinatur Støvfanger Gulvvask indeholder et specielt coating system der fanger støvet på gulvet. Derved reduceres støvmængden i luften med op til 90% og giver et væsentlig bedre indeklima.

Vi opholder os typisk ca. 16 timer i vores bolig og dermed har indeklimaet en stor påvirkning på vores helbredstilstand. Som støvallergiker der tog allergimedicin dagligt har jeg selv prøvet de negative påvirkninger der har været ved både at have allergi og tage medicin.
Da vi startede med at bruge Klinatur Støvfanger Gulvvask kunne jeg mærke en markant reduktion i støvet og idag tager jeg kun allergi medicin 2-3 gange i måneden. Vi vasker kun 1 gang i ugen og har reduceret støvsugning til køkken, løse tæpper og brændeovn. Desuden er støvet på reoler, vindueskarme og andre overflader reduceret med ca. 50%.

Produktet kan bruges på alle hårde gulvtyper og er dansk produceret og udviklet.

Kan varmt anbefales ...

Michael Rahbek , - tidligere støvallergikere og aktiv bruger at Støvfanger Gulvvask.

Klinatur
Lindeborgvej 11, Hjerm
26 80 42 01
info@klinatur.dk

Se vurderinger og kommentarer fra andre brugere

Du kan kun give vurderinger og kommentarer hvis du er logget ind nedenfor


EasyShopping

For at rate et produkt eller en service skal du bruge dit easy shopping login.
Easy shopping login har du kun hvis du tidligere har handlet på Bypasz.