Merrild Kop&Kande

Kun faguddannet personale

Merrild Kop&Kande

Landsdækkende bytteservice

Merrild Kop&Kande

.....vi kan vores kram

Om virksomheden :

VI KAN VORES KRAM
Hos Merrild Kop&Kande finder du stort set alt, hvad du behøver, for at skabe din bolig om til et hjem.
Du finder produkter, der skaber glæde og hygge i stuen. Vi har alt til bordet i spisestuen og til spisebordet i køkkenet. Til badeværelset finder du ikke kun de nødvendige og uundværlige produkter, men også varer, der gør tilværelsen mere behagelige.

Hovedvægten lægger vi på køkkenudstyr. Vores køkkenafdeling er meget velassorteret. Uanset om kigger efter en røreske eller en køkkenmaskine finder du udvalget hos Merrild Kop&Kande.
Hos os finder du et stort udvalg i gaver. Selvfølgelig har vi de kendte designeres produkter på hylderne, men vi kan også byde på mere prisbillige gaveforslag.

Vi har kun faguddannet personale. Vi vil simpelthen ikke andet. Vi vil være helt sikre på, at hver eneste kunde går ud af døren med præcis det produkt, der dækker behovet. Hverken mere eller mindre. Vi er troværdige. Vi vil kunne falde i søvn hver aften og se os selv i spejlet hver morgen uden at få dårlig samvittighed.

Merrild Kop&Kande er med i et kædesamarbejde sammen med ca. 100 andre butikker fordelt over hele Danmark. Det betyder, at vi altid kan tilbyde det bedste udvalg til de bedste priser. Bytning eller evt. reklamationer kan også foregå overalt i vore butikker.

Merrild Kop & Kande
Torvet 4, Ringkøbing
97 32 00 69
kk477butik@kop-kande.dk

Se vurderinger og kommentarer fra andre brugere

Du kan kun give vurderinger og kommentarer hvis du er logget ind nedenfor


EasyShopping

For at rate et produkt eller en service skal du bruge dit easy shopping login.
Easy shopping login har du kun hvis du tidligere har handlet på Bypasz.